EXASUN informatiepagina

BLACK GLASS™

X60-BG280/285/290 series

 

Winnaar Solar Solutions Award 2015

 

De introductie van onze Black Glass module in april 2015 was een wereld primeur. Voor het eerst werd de beste cel technologie – Back Contact cellen- gecombineerd met de beste module technologie – Glas-Glas. Dankzij 4 innovaties de beste prestaties en langste levensduur voor de laagste kosten per kWh.

 

Door het strakke zwarte uiterlijk, zonder frame, tevens het mooiste paneel ter wereld.

 

  • Hoge efficiëntie > 18.0 -18.6% module efficiency

  • Hoge Performance Ratio > 4-7% meer kWh/kWp

  • Zeer lange levensduur > 30 jaar garantie – op zowel product als performance

  • Elegant en strak ontwerp > All-Black & Frameless

 

 

BLACK MYSTIEK™

SOLAR ROOF TILE >160 Wp/M2

 

Voor integratie tussen de dakpannen heeft EXASUN in samenwerking met SOLINSO een indak-module ontwikkeld, de Black Mystiek. Een geïntegreerd zonnepaneel dat door de maatvoering en opbouw één geheel met uw dak vormt. Uiteraard heeft deze ‘zonnedakpan’ een hoog rendement en kwaliteit, daar staat EXASUN voor. De opbrengst van de Black Mystiek is vergelijkbaar met standaard zonnepanelen die boven de dakpannen gemonteerd worden.

 

Door de geringe meerkosten en eenvoudige en snelle montage is de Black Mystiek een ideaal product voor al uw renovatie en nieuwbouw projecten.

 

 

BLACK ROOF™

SYSTEEM >160 Wp/M2

 

Het schuine dak van de toekomst wordt door EXASUN geïntroduceerd: het BLACK ROOF systeem. Een doorbraak die dakpannen overbodig maakt: een architectonisch dak, gaat minimaal 30 jaar mee, het hoogste vermogen én een scherpe prijs. Wat wilt u nog meer?

 

Het BLACK ROOF systeem bestaat uit kleine Black Glass panelen van 60*80 cm. Deze panelen worden met een innovatief maar eenvoudig schroefsysteem in seconden bevestigd aan het dak. Het dak wordt ook perfect beschermd tegen regen en hagel; gereed voor de zwaarste stormen. Dankzij goede ventilatie achter de panelen worden deze optimaal gekoeld voor een hoge performance ratio.

 

Door de kleine afmetingen kan vrijwel het hele dak worden ingevuld. Het systeem omvat ook mooie, duurzame paspanelen voor perfecte aansluiting met dakramen en schoorstenen.

 

 

BLACK FACADE™

SYSTEEM >180 Wp/M2

 

De steeds hogere energie-eisen aan gebouwen vraagt om hogere opbrengsten van zonnepanelen op het dak. Naast deze hogere opbrengsten is de Black Glass module ook zeer geschikt voor toepassing in de gevel. Gevels hebben een hogere opbrengst dan je zou denken: een westgevel 65% tov een plat dak en een zuidgevel zelfs 84%. Het oppervlak van de gevel is in veel gevallen veel groter en geschikter voor zonnepanelen. De Black Glass module is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel van uw gevel.

 

> levensduur overeenkomend met rest van de gebouwelementen,
> een strakke all black frameloze module,
> in andere maatvoeringen en glasdiktes leverbaar
> onzichtbare montage, compatibel met gangbare gevelsystemen

 

Klik hier voor de brochure van Exasun

Klik hier voor de website van Exasun

 

Heeft u belangstelling voor een door een premium installateur uitgevoerde installatie? Neem dan contact op met BrightSun voor een prijsopgave.

 

 

Nieuws Exasun

 

5 beste innovaties.

De jury van de Duurzame Innovation Pitch 2015 heeft op de finale bijeenkomst op de stand van ABN AMRO op de PROVAD een keuze gemaakt uit de beste 5 innovaties. Exasun stoomt door naar de finale op 4 juni 2016.

Bron: Dutch Green Building Council

 

 

Michiel Mensink over de 75 megawatt fabriek van Exasun.

Bron: Solarmagazine

contact - we-improve - kvk 64657590  - btw NL083102541B.02 - copyright©2018