Premium installateur(s) België

BrightSun is een jonge onderneming van Nederlandse bodem. Voor de  uitbreiding van de BrightSun activiteiten in België willen wij graag refereren met geschikte kanditaten van Belgische origine.

 

Als premium installateur van BrightSun heeft in uw werkgebied een succesvolle onderneming opgebouwd. U beschikt over de benodigde diploma's, vereisten en referenties.  U bent expansief ingesteld en volgt de actuele ontwikkeling in uw vakgebied op de voet en past deze in de praktijk toe. U heeft de kenmerken van een entrepeneur en wilt graag nieuwe mogelijkheden ontplooien.

 

U bent autonoom ingesteld, neemt zelf verantwoordelijkheid, heeft zicht op processen in het werkveld en bent in staat om deze op een juiste wijze te managen en tot een werkbaar model te maken tot ieders tevredenheid. U heeft oog voor kwaliteit en u kunt zeggen dat u een professional bent.  U heeft uw eigen netwerk in het werkveld en u heeft goede verhoudingen met uw collega's. U kunt zeggen dat u ondernemende, zakelijke kwaliteiten en belangstelling heeft. Uiteraard bent u in dat alles integer en betrouwbaar.

 

BrightSun geeft u dan mogelijkheden Wij geven u de kans de BrightSun opportunity in uw gebied verder te ontwikkelen. In het geval van binnenkomende opdrachten bent u verantwoordelijk om deze juist te beoordelen en er zorg voor te dragen dat deze opdrachten juist worden uitgevoerd. Dan kan door uw eigen bedrijf zijn maar u bent daarbij vrij de opdrachten door derden (collega-ondernemers) te laten uitvoeren.

 

U staat positief tegenover het BrightSun verdienmodel waarbij het enthousiasme van klanten de weg baant voor weer nieuwe klanten en u speelt daarin een actieve enthousiaste rol. Dat 'eens een klant altijd een klant kan zijn' en dat dit de kracht van marketing is hoeft u niet uitgelegd te worden. Het 'aftersales verdienmodel' spreekt u aan. U begrijpt de kracht van netwerken en goede contacten en wilt deze progressief inzetten voor uw en onze business.

premium installateurs België

U komt met eigen ideeën en uitgewerkte oplossingen en weet een consensus te bereiken tussen uw en onze belangen. M.a.w. u bent in staat zelfstandig vorm te geven aan uw business. BrightSun staat daar positief tegenover en veel is bespreekbaar. BrightSun probeert mogelijkheden te scheppen en is facilitair ingesteld waarbij uw belangen en onze belangen samengaan in een werkbare context.

BrightSun is niet pursang een commerciële onderneming. Kernwaarden staan bij ons centraal. Wilt u in een voortdurende dialoog met ons een business tot employ brengen dan komen we graag met u in contact voor een gesprek. U dient zelfstandig ondernemer te zijn waarbij het aangaan van een dienstverband niet mogelijk is. Uw sollicitatiebrief en CV die onderdeel zijn van de selectieprocedure zien wij gaarne tegemoet.

contact - we-improve - kvk 64657590  - btw NL083102541B.02 - copyright©2018