Informatie installateurs

Bent  u een klantvriendelijk kwalitatief installateur dan stellen wij samenwerking op prijs en nodigen wij u uit contact op te nemen.

 

BrightSun heeft als doel zonne-energie binnen ieders bereik te brengen. Tevreden enthiousaste klanten zijn belangrijk omdat zij voor nieuwe klanten kunnen zorgen.

Dat werkt kostenbesparend met een goed verdienmodel. Simpel klant een klant door een deelnemer worden aangemeld.

De aanbeveler wordt binnen 10 dagen betaald. De betaling is een percentage over het aantal betaalde zonnepanelen van de nieuwe aangebrachte klant. De deelnemer kan zijn percentage verhogen door meer klanten aan te brengen. De offertes worden voor de installateur kostenbesparend gerealiseerd.

Dat is beter dan wat gebeurt in de kortingenstrijd. BrightSun werkt samen met partners die goede kwaliteit en services nastreven en de garantie goed hebben geregeld.

Installateurs kunnen vermeld worden in de brochure. De klanten in de regio worden gratis doorverwezen.

Ten allen tijde blijft de installateur zijn onafhankelijkheid behouden. BrightSun is altijd secundair en de aangeboden diensten optioneel.

Na aanvaarding van de klant en de betaling voor het geleverde werk, stort de installateur een percentage naar BrightSun. De aanbeveler van de klant krijgt binnen 10 dagen betaald. Dat is zeer stimulerend. Ieder krijgt de kans geven wat te verdienen met zonnepanelen

 

Klanten hoeven niet meer beloond te worden met een bloemetje. U kunt hun benaderen met het verdienmodel om nieuwe klanten voor uw bedrijf binnen te brengen. Werk met enthiousaste klanten werk met BrightSun.

contact - we-improve - kvk 64657590  - btw NL083102541B.02 - copyright©2018