Onderhoud, buiten dienst

Reizen brengt risico's met zich mee. Vooral een backpack traveler is kwetsbaar.

Het gaat dan nog geen eens om je bezittingen maar om je persoonlijk informatie. Kun je aantonen wie je bent wanneer je gegevens kwijt bent? Hoe weet men of je niet gezocht wordt? Kun je nog geld halen? En .. wat te verwachten bij medische problemen? Bij wie en hoe kan gedeclareerd worden bij een medische behandeling? Heb je nog de registratienummers? Misschien ben je belangrijke telefoonnummers en mail adressen wel kwijt, wat dan? Problemen waar je niet mee geconfronteerd wilt worden en die je simpel kunt uitsluiten met TravelDoc. Velen hebben van alles in hun smartphone staan, die kun je makkelijk kwijtraken. Gebruik je medicijnen dan kunnen die voor drugs worden aangezien. Ook medische verklaringen kun je uploaden.​

Wat is TravelDoc?

1/49

Bij TravelDoc kun je belangrijke informatie opslaan en voordurend updaten. Ga je volgend jaar weer op reis de informatie staat daar. 

Hoe veilig is TravelDoc?

TravelDoc maakt gebruik van het inlogsysteem van Wix (35 miljoen gebruikers). Maak een complex wachtwoord met letters, tekens, en cijfers en houdt dit altijd privé. Je content wordt alleen bij Wix in de database opgeslagen.

Wat kost het?

Een TravelSafe account kost € 10-. Je hebt blijvende toegang en kunt gedurende 1 jaar updaten. Ga je over 5 jaar weer op reis dan staan je gegevens nog steeds op je account.

 

Wil je weer 1 jaar kunnen updaten dan betaal je € 10,-.


Met 1 druk op de knop kun je al je gegevens uide de Wix database verwijderen. Je gegevens zijn veilig bij TravelDoc.

3 maanden gratis
U kunt TravelDoc de eerste 3 maanden gratis gebruiken. Betaalt u voor de vervaldatum dan blijft uw content behouden. U ontvangt voor de vervaldatum een 1e en 2e herinneringsmail. Daarna wordt de content van uw account verwijderd.


Hoe te betalen?

Je kunt betalen met iDeal, Mister Cash, DIRECTebanking. Binnenkort ook met MasterCard en PayPall. Met het gebruik van de website en door je betaling ga je akkoord met de voorwaarden van Traveldoc.

Wachtwoord

Om veiligheidsredenen vragen we je om scheiding te maken tussen gegevens op je account en wachtwoorden. Het niet toegestaan om wachtwoorden op een TravelDoc account op te slaan.

U kunt de Password Generator Plus gebruiken voor het maken van een sterk wachtwoord.

We-Improve - KvK 64657590 - btw NL083102541B.02. Copyright. Alle rechten voorbehouden.