ZONNE INSTALLATIE RAPPORT

 

Kwaliteit en waarde indicatie voor zonnestroominstallaties.


 

Kwalitatief document voor taxatierapport.

Het rapport wordt verstrekt wanneer een installatie als voldoende duurzaam wordt beoordeeld en voldoet aan de geldende eisen.

 

Beoordeling vindt plaats op grond van het Zonne-Installatie-Paspoort met de bijbehorende

documenten. Het paspoort is gratis te maken.

Zonne-Installatie-Rapport
Een zonnestroominstallatie is een kostbare installatie die tientallen jaren voor plezier en opbrengst moet zorgen en niet voor ergernis, risico's, kosten en een te lage opbrengst. Het Zonne-Installatie-Paspoort maakt een installatie m.b.t tot kwaliteit en duurzaamheid transparant en beoordeelbaar. Kwaliteitspartner is zonne energiespecialist ZPVL.

Hoe werkt het?

De installatie wordt beoordeeld op basis van de inhoud van het Zonne-Installatie-Paspoort met bijbehorende documenten. Zonnestroom installaties neem je voor tientallen jaren. Het gaat om een langdurige investering. Daarbij spelen veiligheidsaspecten en UNETO-VNI eisen een belangrijke rol.

Het  Zonne-Installatie-Paspoort

Het paspoort beschrijft merk, type, kwaliteit, garantie, technische werking, opbrengst, wijze van montage, (brand)veiligheid, normen en de waardebepaling. De bijbehorende documenten zijn te uploaden. Het paspoort is te gebruiken voor nieuwe installaties, second opinion (offerte) en voor bestaande installaties. Dat geeft zekerheid naar de toekomst.

ZPVL werkt samen met 'Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen'' en de ''Woonwijzerwinkel'' en heeft een aantrekkelijk aanbod van diensten en producten. Duurzame oplossingen en landelijk betrokken bij innovatieve projecten. Premium installateur EXASUN. Kwaliteitspartner in product keuze, ontwikkeling en begeleiding van projecten. Missie is om alleen echt duurzame producten te gebruiken. Glas-glas specialist. Alle A-merken. I.s.m. BrightSun is het Zonne-Installatie-Paspoort ontstaan wat een installatie transparant en beoordeelbaar maakt. Eerst weten waar je aan toe bent.

Zonnepanelen Vlaardingen bv

Schiedamseweg 25
3134 BA Vlaardingen

Ma. t/m za. 10.00-15.00 uur

Telefoon 010 435 25 85

UNETO-VNI 365119

BrightSun

BrightSun stimuleert zonne energie voor consumenten, installateurs en belanghebbenden op duurzame en aantrekkelijke wijze. Deelnemers kunnen nieuwe klanten aanmelden en worden daarvoor beloont. Klanten kunnen zelf een installateur uitzoeken of BrightSun dat laten verzorgen.
 

Je hebt de voordelen en bent nooit duurder uit. Het is mogelijk de installateur te betalen nadat het werk naar tevredenheid is opgeleverd. Wij zijn partner bij de  ING-bank (BuyRely) die dit mogelijk maakt. Iedereen kan gratis deelnemer worden bij BrightSun en gaan verdienen.

Makelaarslijst.nl

BrightSun publiceert een overzichtslijst lijst van de Nederlandse makelaars. Deze lijst willen wij graag actualiseren, kloppen uw gegevens? Wilt u liever verwijderd worden of geen informatieve mail ontvangen dan vragen wij vriendelijk u uit te schrijven.

Zonne-Installatie-Paspoort & Zonne-Installatie-Certificaat. Een initiatief van BrightSun en ZPVL.